HACKED BY XGXS

SENADYAN TRESNO AKU MUNG ISO MENENG
PENTING KOE SENENG OPO WAE TAK LAKONI

UWES KADUNG GEJERON DELEH ATI KLERU PANGGON
URIP ILANG SEMANGAT, SENG TAK TRESNO JEBUL WATON
RAISO MBEDAKKE NDI SENG MODUS NDI SENG TULUS
WES ENTEK SAK KABEHE BUL ATIKU RA DIURUS

AKU ORA GETUN, YEN DUE ATI SENG RINGKIH
NANGING AKU ISO NANDUR ROSO TANPO PAMRIH
OPO KOE SADAR? ATIKU KELIWAT JEMBAR
RADADI JODOMU, AKU MUNG ISO SABAR
AMBYAR


SALAM NGGO BAPAK IBUMU<3